Friday, September 13, 2013

Aalsters Kleurboek, nr. 2


In september 2010 bracht juweelontwerper Arthur Houtman ter gelegenheid van de braderij van de handelaars van de Hoveniersstraat -Varkensmarkt een eerste ‘Aalsters kleurboek’ uit dat zonder enige aankoopverplichting gratis werd weggeschonken. Bedoeling was om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken het jaarlijkse, sfeervolle najaarsevenement dat de lokale handelaars er in elkaar boksen. Het ‘Aalsters gevoel’ bleek te bestaan, want een 800-tal mensen kwam op één enkele dag een persoonlijk exemplaar ophalen. 


Juweelontwerper Arthur Houtman heeft het creëren van unieke, originele juwelen op maat van elke klant als handelsmerk. Hij levert als juweelontwerper en goudsmid internationale topkwaliteit en het ontbrak hem dus aan ‘goesting’ om zómaar een vervolg of een herhaling te brengen ondanks grote vraag van het publiek. Maar nu is het zover.
En de fans kunnen gerust zijn: Dirk Martens, Pieter Coecke, Louis Paul Boon en natuurlijk Daens, waarvan volgend jaar de 175ste geboortedag wordt gevierd, komen aan bod. Er is ook opnieuw aandacht voor de deelgemeenten. En dit ‘Aalsters kleurboek, deel 2’ brengt een ode aan het sappige dialect, dit ‘grootste’ van alle Aalsterse monumenten. De helft van de 16 unieke kleurprenten illustreren Aalsterse uitdrukkingen. Drukkerij Azul uit Aalst verzorgt opnieuw het drukwerk. 

Iedereen die wil meehelpen om Aalst Aalsters te kleuren kan, zolang de voorraad strekt, persoonlijk één gratis exemplaar komen ophalen tijdens de feestelijke Braderij ‘Molendries –Hoveniersstraat -Varkensmarkt’ op zaterdag 14 of zondag 15 september 2013. Om een exemplaar van dit unieke collectors item te bemachtigen kan je, zonder verder enige aankoopverplichting, tijdens de openingsuren terecht in de winkel van Arthur Houtman, Hoveniersstraat 23/2, 9300 Aalst.

Dit bericht is een specimen van een gebruikt persbericht als voorbeeld in het kader van een sollicitatie. Deze link dient enkel sollicitatiedoeleinden.

No comments:

Post a Comment